MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 8
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Smażone pieczarki i grzyby leśne warto posolić, dopiero gdy...
fot. 123rf.com/annapustynnikova/zdjęcie ilustracyjne

Kiedy solić rosół, a kiedy ziemniaki? Zobacz 7 dań, które łatwo przesolić. Oto kluczowe zasady do smacznego obiadu

Smażone grzyby

Smażone pieczarki i grzyby leśne warto posolić, dopiero gdy będą usmażone na złoto. Sól nie wyciągnie z nich wody i grzyby pozostaną smaczne i jędrne.

Zobacz również

Stal - Pogoń LIVE! "Portowcy" marzą o europejskich pucharach!

Stal - Pogoń LIVE! "Portowcy" marzą o europejskich pucharach!

Zignorowała STOP i wjechała w drezynę kolejową. Dwie osoby trafiły do szpitala

Zignorowała STOP i wjechała w drezynę kolejową. Dwie osoby trafiły do szpitala

Polecamy

Puszyste drożdżówki z truskawkami. Ten rarytas rozpływa się w ustach

Puszyste drożdżówki z truskawkami. Ten rarytas rozpływa się w ustach

Zdrowa i kolorowa sałatka z młodych ziemniaków. Najlepsza do grilla

Zdrowa i kolorowa sałatka z młodych ziemniaków. Najlepsza do grilla

Hiszpańskie miasteczko stawia granice turystom. Wprowadza godziny zwiedzania

Hiszpańskie miasteczko stawia granice turystom. Wprowadza godziny zwiedzania